S'acosta el Nadal, torna l'Aurora

Torrent, 8 de Desembre 2015.

Amb l'arribada de l'Advent i del mes de desembre, torna una tradició torrentina que cada any que passa guanya més seguidors: l'Antiga Aurora de Torrent. Ja està molt pròxima la data del 8 de desembre, dia en què començarà el cicle d'Aurores 2015/2016.

Els clavaris d'aquest any i la Confraria de la Mare de Déu del Rosari i Sant Lluís Gonzaga de Torrent vos convidem a acudir a l'acte (el calendari apareix al final d'aquestes línies). Alhora, i mitjançant les nostres xarxes socials, vos animem a compartir amb nosaltres la vostra experiència en una Aurora realitzant comentaris o compartint les vostres fotografies.

Una mostra de l'arrelament que té l'Aurora a Torrent és la gran quantitat d'organitzacions religioses, cíviques i particulars que col·laboren i s'ofereixen voluntàriament a acollir els fidels participants de l'Aurora. Per a aquesta edició 2015-2016, a més de l'Ajuntament de Torrent (que des de fa molts anys no ha deixat de participar), les entitats que obriran les seues portes a l'Aurora són: Museu de la Setmana Santa de Torrent, Germandat del Sant Sopar i Cavallers del Sant Calze, M.I. Germandat de Jesús Natzarè i Sant Simó Cirineu, M.I. Germandat de Nostra Senyora dels Dolors, parròquia de la Sagrada Família, Club del Minusvàlid, Cercle Catòlic de Torrent i Junta Local Fallera. També agraïm la seua participació a les famílies Royo, Sahuquillo-Ricart i Iranzo-Ricart.

Recordem també que totes les Aurores, sense excepció, comencen a la parròquia de Nostra Senyora de Mont-Sió, des de les 6 del matí.

Per a més informació sobre les Aurores, entra a la nostra secció "Què fem". I en la nostra secció "Multimèdia" trobaràs imatges i vídeos d'anys anteriors.

© Confraria Mare de Déu del Rosari i Sant Lluís Gonzaga - Torrent (València)