Eucaristía San 
		Luis Gonzaga 21/06/2014

Recordem a Sant Lluís Gonzaga, copatró de la nostra Confraria.

Torrent, 21 de juny del 2014.

El passat dissabte 21 de juny, des de la Confraria de la Mare de Déu del Rosari i Sant Lluís Gonzaga recordarem la figura del nostre copatró, Sant Lluís Gonzaga, amb una eucaristia en el seu honor celebrada a la parròquia de l'Assumpció de Nostra Senyora.

A la mateixa van acudir els clavaris del curs 2014-2015 (en el que era el seu segon acte oficial després de la missa pels confrares difunts celebrada el passat 5 de maig) i la junta directiva, acompanyats per un bon nombre de fidels devots.

Durant el sermó, el sacerdot Don Rafael Beguer va recordar als presents algunes de les virtuts de Sant Lluís Gonzaga, va recordar perquè va ser reconegut sant aquest jove italià i el va proposar com a exemple per a tots els joves. També, per descomptat, tingué unes paraules per als nostres clavaris, als quals animà a conéixer més la figura de Sant Lluís i a intentar imitar-lo.

L'activitat de la Confraria prosseguirà ara amb els trasllats dels clavaris fins a l'arribada del mes d'octubre, quan s'iniciarà el rés públic del sant Rosario pels carrers de Torrent.

© Confraria Mare de Déu del Rosari i Sant Lluís Gonzaga - Torrent (València)